Anlässlich der bevorstehenden Weihnachts- und Silvesterfeiertage möchten wir Sie darüber informieren, dass wir vom 20. Dezember 2019 bis zum 3. Januar 2020 Betriebsferien haben. Alle Bestellungen, die nach dem 15. Dezember eingehen, werden nach dem 7. Januar 2020 versandt. Wir wünschen allen frohe Weihnachten und ein verrücktes neues Jahr!
On the occasion of the approaching Christmas and New Year's Eve, we would like to inform you that from December 20, 2019 to January 3, 2020, we have company holidays. All orders placed after December 15 will be shipped after January 7, 2020. we wish everyone a merry Christmas and a crazy New Year!
Z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia i Sylwestra chcielibyśmy poinformować, że od 20 grudnia 2019 r. Do 3 stycznia 2020 r. Mamy święta firmowe. Wszystkie zamówienia złożone po 15 grudnia zostaną wysłane po 7 stycznia 2020 roku. Życzymy wszystkim wesołych Świąt i szalonego Nowego Roku!

CLEVO NH50ED Intel Core 8th Coffee Lake | NVIDIA RTX 2060 | per Key

1.419,00 € *

inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten

Bearbeitungszeit ca. 3-5 Werktage + Lieferzeit (abhängig vom Spediteur)

Was bekommen Sie, wenn Sie sich für CLEVO Computer entscheiden?

• Autorisierter Service und lebenslanger technischer Support
  • Wir verwenden nur originale und beste Komponenten
  • Kostenloser Versand ab 500€ per Überweisung
Sie können diesen Artikel auch finanzieren Informationen zu möglichen Raten
  • SW11174
  • NH50ED
  • NH50ED
  Die technischen Daten können ohne vorherige Ankündigung geändert werden.... mehr
Produktinformationen (Spezifikation) "CLEVO NH50ED Intel Core 8th Coffee Lake | NVIDIA RTX 2060 | per Key"

Die technischen Daten können ohne vorherige Ankündigung geändert werden. Specifications are subject to change without notice.

Processor

8th Generation Intel Core i7-8750H processor (14nm, Base 2.2 GHz / Turbo 4.10 GHz, 9MB Smart Cache, TDP 45W)
8th Generation Intel Core i5-8300H processor (14nm, Base 2.3 GHz / Turbo 4.00 GHz, 8MB Smart Cache, TDP 45W)

Core Logic

Mobile Intel HM370 Express Chipset

Memory

Supports Dual Channel DDR4
Two 260 pins SODIMM sockets, support DDR4 2666 MHz (Real operation frequency depends on processor)
Expandable memory up to 64GB, depends on 8GB/16GB/32GB SODIMM module

Display

15.6” (39.62cm) FHD (1920x1080) 16:9 panel, 3.2mm

Graphics
Processor
Switchable GPU by Microsoft Hybrid Graphics or dGPU Mode - NVIDIA GeForce RTX 2060 GPU / Intel UHD 630 Graphics
Support 4 active displays

NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 ( N18E-G1 )
- Microsoft DirectX 12 Compatible
- GeForce CUDA Technology
- Battery Bost Technology

Intel UHD 630 Graphics (Integrated in Intel Core i5-8300H / i7-8750H processor)
- Dynamic frequency
- Intel Dynamic Video Memory Technology
- Microsoft DirectX 12 Compatible

Storage

One changeable 2.5” 7.0mm (H) HDD/SSD, SATA interface
Two M.2 2280 SSD PCIe Gen3x4 interface (RAID 0/1) or One M.2 2280 SSD SATA interface

Audio System

High Definition Audio
Built in array microphone
Built in two speakers
Sound Blaster Cinema 5

Pointing Device

Built in touch pad with Microsoft PTP multi-gesture and scrolling function

Keyboard

Multi languages RGB illuminated full size keyboard with numeric pad

I/O Ports

1x USB 2.0 port
1x USB 3.0 (USB 3.1 Gen 1) port
1x USB 3.1 Gen 2 port (Type-A)
1x DisplayPort 1.3 over USB 3.1 Gen 2 (Type-C)
1x Mini DisplayPort 1.2
1x HDMI output port (with HDCP)
1x 2-in-1 Audio Jack (Headphone / Microphone)
1x Microphone jack
1x RJ-45 LAN port
1x DC-in jack

Slots

6-in-1 Card Reader (MMC/RSMMC, SD/Mini-SD/SDHC/SDXC)
Three M.2 card slots
- 1st  for WLAN Combo M.2 2230 Card with PCIe / USB / CNVi interface (E key)
- 2nd for SSD M.2 2280 Card with SATA / PCIe Gen3x4 interface (M key)
- 3rd for SSD M.2 2280 Card with PCIe Gen3x4 interface (M key)

Communication

Built in 10/100/1000Mb Base-TX Ethernet LAN
Optional Intel Dual Band Wireless-AC + Bluetooth, Killer Dual Band Wireless-AC + Bluetooth, M.2 interface
1.0M FHD Video Camera

Security

Security (Kensington Type) Lock Slot
Intel PTT for system without hardware TPM

Power System

Full Range AC adapter, AC in 100~240V, 50~60Hz, DC output 19.5V, 9.23A, 180W
Removable 4 cells Smart Lithium-Ion battery pack, 48WH
Battery life: 400 minutes (with UMA mode, 48WH Battery)

OS Support

Windows 10 (64-bit)

Certificate

Windows 10 (64-bit) Logo
HDMI Logo

Physical Characteristic

2,2Kg,including Barebone and 48WH Battery
361 (W) x 258 (D) x 28 (H) mm

Other Features

Shipping Mode
Flexi Charger
Virtual Reality ready via HDMI from dGPU
Intel Optane Technology
Windows Mixed Reality Compatible

Weiterführende Links zu "CLEVO NH50ED Intel Core 8th Coffee Lake | NVIDIA RTX 2060 | per Key"
Bewertungen lesen, schreiben und diskutieren... mehr
Kundenbewertungen für "CLEVO NH50ED Intel Core 8th Coffee Lake | NVIDIA RTX 2060 | per Key"
Bewertung schreiben
Bewertungen werden nach Überprüfung freigeschaltet.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

- 8
Lieferbar !
Lieferbar !
TIPP!
- 8
Lieferbar !
- 8
Lieferbar !
- 7
Lieferbar !
- 8
Lieferbar !
Lieferbar !
TIPP!
- 10
Nur noch 1 auf Lager !
NEU
- 8
Lieferbar !
TIPP!
Zuletzt angesehen
Support Team
Support Team
Hallo
Willkommen in unserem Shop! Außerhalb unserer Öffnungszeiten kann es etwas länger dauern, bis wir Ihre Anfrage beantworten. Vielen Dank für Verständnis.
whatspp icon whatspp icon